Злато за вечеря и бутилка шампанско
Все си мислехме, че златото е за носене, но напоследък все по-често го… ядем

Шоколадови десерти, сладоледи – все неща, на които поръска от злато поне със сигурност отива естетически, но какво ще кажете за златни крилца? Не, не говорим за Ангел на Victoria’s Secret, а за пилешки крилца, от онези, които ви омазват до ушите, докато ядете.

Jonathan Cheban е шеф готвач в ресторант The Ainsworth в Ню Йорк, където вече се предлагат 24K златни крилца. Със сигурност са бляскави, но за вкуса нищо не можем да гарантираме. 10 броя са на цена от $30, 20 броя – $60, а (както си представяме ние – цяла кофа) 50 крилца са на цената от $1000 и вървят с бутилка шампанско Armand de Brignac. Защо ли? Нямаме представя…

Надяваме се, че поне са finger-licking-good…

 

Снимки и информация: extravaganzi.com / Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации