Да се облечем в Риана: Певицата се готви за собствена модна къща
Ако някога сте мечтали за визията на Риана, наближава вашият щастлив ден. Красавицата от Барбадос се готви за собствена модна къща

След като покори музикалната индустрия, Риана успя да се наложи и в много други сфери. През последните години, освен със сензационниякозметичен бранд Fenty Beauty, който вдъхна чувство на равноправие измежду жените по света, талантливата Рианани смая и със завиден усет за мода.Певицата пожъна неминуем успех както с линията за бельо Savage x Fenty, така и със сътрудничеството ѝ с известни брандове, като Dior, Manolo Blahnik и Puma.

 

Но ако си мислите, че Рири достигна върховата си точна – грешите. Оказва се, че всичко това е само началото на раздел „Риана“ в световната история на модата.

По информация от различни източници, красавицата от Барбадос е на път да блесне с модна къща на нейно име. За момента знаем само, че за осъществяването на тази идея, Риана си партнира с LVMH, компания-производител на луксозни стоки за известни марки. Заедно те събират екип, с който да започнат производството на дрехи, кожени изделия и аксесоари.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

also.

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на

Имайки предвид досегашните ѝ успехи и доказания ѝ талант, нямаме търпение тези вълнуващи новини да бъдат потвърдени и да се облечем от глава до пети в Риана.

 

Снимки: Instagram

Автор: Зорница Вълкова

Мода

Свързани Публикации