Костюм(ирай ме) с цветове!
Костюмът – онази дреха, от мъжкия гардероб, която безвъзвратно се настани удобно в дамския

Сако и панталон, толкова просто, а казващо толкова много. Костюмът отдавна не е просто строго бизнес облекло или пък елегантния му вариант за червения килим на Оскарите.

Костюмът живее в своя апогей през последните няколко години, може би от момента, в който Ив Сен Лоран облича жената в смокинг, със сако и панталон. Модните подиуми и тенеденциите, както за есенно-зимния, така и за пролетно-летния сезон се въртят шеметно, все около костюма.

Дамите го обожават. Независимо дали говорим за работещото-момиче-от-града или кино звезда от последния холивудски хит, костюмът има своя щастлив живот в техния гардероб.

Вариантите са безброй – от класически костюм с вталено сако и панталон тип “цигара”, овърсайз сако с подплънки на ременете а ла 80-те и широк мъжки панталон или тип чарлстон и дълго вталено сако с колан… И какво ли още не.

Ако не сте класик и не си падате по черното, то сте сред печелившите този сезон. Цикламеното, фуксията, жълтото и зеленото, яркото морско синьо и оранжевото тържествуват по улиците на световните модни столици.

Десените на цветя са нестандартно решение, което не винаги завършва добре, но има и сполучливи варианти.

Карираните костюми са друг много лесен начин да избягате от скуката на класиката, защото на лятото просто не му отива нещо скучно.

Едно от най-хубавите качества на костюма е, че той е подходящ за всеки сезон. Според атмодферните условия се променя само плата, от който са направени. Друго предимство е фактът, че с костюм ще изглеждате еднакво добре в офиса, на обяд в града или в нощен клуб.

Изборът на цвят е единственото, което трябва да направите.

Костюмът ще впечатли всички около вас, гарантираме ви. Вродената му строгост ще остави впечатлението, че обръщате особено внимание на външния си вид и ще ви придаде както закачливост, заради цвета, така и достатъчна сериозност, заради кройката.

Имате ли си любим костюм?

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации