Дъщеричката на Вероника Стефанова с очарователна фотосесия
Бебе Анжела краси деня ни с детски чар и трогателна невинност.

В края на миналия месец Вероника Стефанова стана майка на момиченце. Сега тя ни радва с прекрасна бебешка фотосесия, от която ни е трудно да откъснем поглед.

Първата от снимките, успешният модел сподели навръх Цветница, отправяйки пожеланията си към всички дами, носещи имена на цветя:

“Честит имен ден на всички дами с имена на цветя, бъдете много щастливи.
Благодаря и за всички пожелания, най-прекрасния подарък държа в ръцете си.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=626240751181406&set=a.104528993352587&type=3&theater

Снимките, дело на Галя от Galliano Photography, ни покавзват малката Анжела в най-различни очарователни пози.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=627404194398395&set=a.104528993352587&type=3&theater

На по-малко от един месец, чаровната дъщеричка на Мис България 2017 ни изпълва с радост и наслада с неустоимото си бебешко излъчване.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=626546664484148&set=a.104528993352587&type=3&theater

Повече за фотографа:

“Здравейте, скъпи приятели.

Аз съм Галя и съм безкрайно щастлива, че имам възможността да ви разведа из необятните възможности, които професионалната фотография предоставя.

Фотографията е моята страст, призвание и мечтана кариера. Заснемането на невероятни, емоционални и красиви кадри ме изпълва. Различните лица, които застават пред обектива ми ме вдъхновяват и зареждат с уникални емоции. Те ме мотивират да продължавам да се занимавам с това, което правя. Поглеждайки в едва отворените малки очички на бебенце, което тепърва опознава света или взирайки се в насълзените от радост очи на бъдеща булка, виждайки трепетното очакване в погледа на жена, на която й предстои да стане майка… всички тези моменти, които хората споделят безмълвно с мен, заставайки пред моя обектив ме карат да се чувствам щастлива, да мечтая, да съпреживявам радостта и трепетното очакване на моите клиенти. Тази емоция, която изпитвам, предавам и в кадрите, които заснемам. Без дълбочина, без история и емоция, те са просто изображения, но без душа. За да се превърнат в незабравим спомен, който да пазите на топло в сърцето си, имат нужда да бъдат направени и обработени с чувство, с емоция, с любов.

Благодаря на всеки един от вас, който ми е позволил да бъда частица от живота му. За мен това е безкрайно щастие и ценя високо доверието, което имате към мен, позволявайки ми да стана част от вашия свят.”

model@galliano.bg / Instagram / www.galliano.bg
Можете да гледате участието на Вероника Стефанова в рубриката на Code Fashion TV, Model Off Duty тук.

Снимки: Facebook, Galliano Photography

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации