Неповторимият дизайнер Vivienne Westwood на 78
Vivienne Westwood несъмнено е дизайнер, който е оставил траен отпечатък в историята на модата. Нейната работа винаги е била концентрирана върху индивидуалността и себеизразяването, а самата тя е неподражаем творец в истинския смисъл на думата.

https://www.instagram.com/p/BwAGo9AH8r0/

През годините Westwood е показала и доказала, че модата е нейният начин да се бори за промяна в света и обществото. С думите и делата си, десетилетия наред тя ни вдъхновява да живеем един по-щастлив и по-качествен живот, насърчава ни да мислим, да четем, да сме любопитни и най-вече – верни на себе си и своя собствен стил.

https://www.instagram.com/p/BwB1yUgA-dI/

Модната икона навърши 78 и по случай рожденния й ден ви представяме няколко нейни изказвания, които са отражение на несравнимата й личност:

„Моите дрехи имат история. Те имат самоличност. Те имат характер и предназначение. Именно затова се превръщат в класика. Защото продължават да разказват история и все още го правят.“

„Животът ви ще бъде по-интересен, ако сте облечени във впечатляващи дрехи.“

“Модата е много важна. Тя прави живота по-хубав и , както всичко, което ни доставя удоволствие, си заслужава да се прави добре.”

https://www.instagram.com/p/BwA6TnphQEs/

“Трябва да инвестираш в света, трябва да четеш, трябва да посещаваш художествени галерии, трябва да научиш имената на растенията. Трябва да започнеш да обичаш света и да знаеш за всичката гениалност на човешката раса. Ние сме невероятни хора.”

„Привлечена съм от хората, които си правят труда да научат какво им отива – те са индивидуални и стилни.“

„Най-добрият моден аксесоар е книга.“

https://www.instagram.com/p/BwA5MQbDsCS/

„Обувките трябва да имат много високи токчета и платформи за да поставят женската красота на пиедестал.“

„Най-секси са мислещите хора.“

Това е философията на живота. Практика. Ако направиш това, нещо ще се промени, това, което ще се промени си ти, ще се промени животът ти, а ако можеш да промениш себе си, вероятно можеш да промениш и света.

https://www.instagram.com/p/BwAvvUynwr2/

“Изкуството никога не трябва да бъде социологическо; то трябва да бъде вечно. То трябва да бъде твоето виждане и твоят начин да представиш света, който виждаш.”

“Аз не се опитвам да направя нещо различно, аз се опитвам да направя същото нещо по различен начин.”

„Купувайте по-малко. Правете добри избори. Качество, а не количество.“

https://www.instagram.com/p/BwAk89rlLgA/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации