Новата песен на Beyoncé е обречена на грандиозен успех
Beyoncé пусна нова песен и предизвика ударна вълна от положителни реакции и коментари. Освен вълнението си, интернет обществото сподели и убежденията си, че „Spirit“ ще донесе на изпълнителката редица престижни награди.

В деня на премиерата на новия „Цар Лъв“ в Лос Анджелис, Queen Bey развълнува многобройните си фенове, както и тези на емблематичната анимация, с новата си песен „Spirit“. Парчето е част от саундтрака към игралния филм „The Lion King“, в който участва Beyoncé Knowles.

https://www.instagram.com/p/BzurByoH076/

По-късно този месец, когато продукцията покори кината, освен на „Spirit“ ще можем да се насладим и на останалата част от пълния саундтрак. Така нареченият албум „The Lion King: The Gift“ е потопен в звуците на Африка, включва редица световни изпълнители и е създаден, под ръководството Beyonce Knowles-Carter. Според информация, предоставена от Дисни, той ще бъде достъпен не по-късно от 19-ти юли.

https://www.instagram.com/p/BzayprfA0aS/

Междувременно, можете да се насладите на впечатляващото парче, което несъмнено ще ви се прииска да изслушате повече от веднъж:

Снимки: Instagram

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайфстайл

Свързани
Публикации