Авангардно нейл шоу (Видео)
На 2.03 в София, в уютната зала Централ на хотел Форум се проведе първото по рода си Авангардно нейл шоу!

Участници и главни действащи лица бяха известни имена в бранша, като Валерия Михайлова, Ирен Костова, Мирослава Няголова, Таня Иванова, Ралица Хаджиева и техните модели, които бяха тематично облечени и с екстремни удължители,  както и аксесоари изцяло изработени от материали за нокти. Петте модела дефилираха пред отбрана публика и в присъствието на няколко вносители на едни от най-популярните брандове в България, както и гости на събитието.
Екстравагантното ревю, остави присъстващите без дъх и абсолютно възхитени от идеята на организатора на формата г-жа Мирослава Велева Радкова, да покаже креативното мислене и таланта на тези известни майстори, които са световни шампиони в редица международни конкурси за маникюристи. Госпожа Велева-Радкова е един от най-добрите организатори в българската нейл индустрия, с редица проведени международни семинари, състезания и големи конкурси, като Golden Bulgarian rose, който се провежда за пети път в страната ни, и Nailpro Bulgaria с три поредни издания.
В тези мащабни формати, тя привлича като партньори част от големите брандове в страната, които подкрепят развитието на професионалистите в бранша, чрез подобни творчески проекти. Организатора благодари на Цветелина Петкова и Алтимир Атанасов /Mack’s Professional/, Цветелина Тренова и Цветелин Иванов /Gel it Ultra Professional/, Айше Исмаил /Indigo Nails Lab/, Мариета Мръскова /Nika Nagel/ и Ваня Александрова /SNB/, както и на талантливите майстори на петте приказни авангардни визии, за екипната работа, и успешното провеждане на формата. И след невероятният успех на идеята, се очаква второ издание, още по-авангардно и нестандартно, на 27.07.2019.

Вижте повече в репортажа на Code Fashion TV и Златина Иванова.

Събития

Свързани
Публикации