Авангардно поп-арт шоу и ексклузивен мастър клас с Ammon Carver (Видео)
Авангардно поп-арт шоу и ексклузивен мастър клас за откриването най-голямата фризьорска Академия в България
Столичната галерия nOva art space бе домакин на атрактивно шоу, превърнало се в оригинален завършек на тридневен фризьорски мастър клас, проведен от нюйоркската звезда Амон Карвър, пристигнал в София специално за откриването на Академия  Christian Of Roma

Амон Карвър е многократен носител на фризьорските Оскари NAHA. В неговите ръце красотата си поверяват звезди като Кейт Бекинсейл, Брус Сприйнгфийлд и Мариан Кюрпанов. Творческият директор на луксозния американски бранд L`Anza пристигна за втори път в България по покана на водещата компания в индустрията на красотата в България Christian Of Roma. Пред отбрани клиенти на L`Anza, Амон Карвър представи в детайли креативни визии за предстоящия летен сезон. Цялостният звезден стайлинг, стъпка по стъпка бе демонстриран от Карвър в първия от поредицата мастър класове и събития, които новосъздадената Академия Christian Of Roma ще организира за професионалисти в областта на фризьорството. Dramatic  Sunglasses и специални аксесоари придадоха завършен вид на всяка от визиите, които самият Карвър коафьорите от L`Anza Bulgaria Team представиха по време на атрактивно поп-арт шоу, в което участие взеха Златка Димитрова и носителките на титлата Мис България – Теодора Мудева и Габриела Василева.

На най-новата поп-арт колекция „B.I.G. Style Collection by Ammon Carver” се насладиха журналистите Кристина Патрашкова, Ники Кънчев, Антон Стефанов и Борис Ангелов, както и телевизионния водещ Мариян Станков – Мондьо. Собственикът на Christian Of Roma, Елена Кристиано, лично посрещна стотиците гости, сред които бяха Евгени Минчев, актьорът от сериала „Ало, ало”, изиграл  ролята на лейтенант Грюбер – Гай Сайнър, лейди Колин Кембъл – биограф на принцеса Даяна, областният управител на град Перник – г-жа Ирена Соколова, Президентът на Италианската търговска камара в България – Марко Монтеки, пътешественикът и изкусен разказвач Магдалена Гигова, изявени фризьори, представители на бизнеса и културата. Водещ на събитието бе любимецът на дамската публика – Илиян Любомиров. В атрактивна дискусия на тема поп-арт с именития журналист Кристина Патрашкова, той поведе гости и публика на едно вълнуващо пътешествие, в което присъстващите се потопиха в магията на изобразителното изкуство, интерпретирана чрез фризьорството. Специално за събитието, гостите се насладиха на атрактивна изложба на трима водещи автори в областта на pop art-а с десетки реализирани самостоятелни изложби у нас и в чужбина. Платната на Евгени Йонов, Ралица Стоицева и Румен Рачев в стил pop art бяха съчетани с „живи пластики“ – модели, които  презентираха най-новите тенденции в модата. Те се представиха в авангардни тоалети, дело на творческия директор на Christian Of  Roma – Маурицио Пироло – Маури. Актуалната му колекция представя съчетанието на pop art и градски шик за съвременната жена. Гримът, в стил pop art, бе дело на Борислав Соколов – Бони. Дамският струнен квартет Интро насити атмосферата с музикални щрихи. Гостите бяха посрещнати с екзотични Маутай коктейли, а гурме изкушенията на Гранд Фуудс, бяха поднесени в компанията на изискано розе от Тера Тангра.

Звездата от Ню Йорк, Амон Карвър, даде старт на още едно дългоочаквано събитие – откриването на Академия Christian of Roma. „Това не е училище за фризьори.” – заявиха от Christian of Roma Academy – „Това е пространство за споделяне на идеи, опит, знания и иновации. Годишно провеждаме над 120 обучения, които ни показаха, че в България има истински таланти в областта на фризьорството, които искат да достигнат нови хоризонти в професионалното си развитие. Създадохме Академията, за да им предоставим още повече възможности и познания, както в творчески, така и в бизнес аспект. Нашата ценност винаги са били хората. Те ни вдъхновяват да бъдем още по-гъвкави и иновативни и, надхвърляйки рамките на бизнеса, да предоставяме поле за развитие, усъвършенстване, израстване и мотивация на стилисти и коафьори от България, срещайки ги с водещите имена в бранша от цял свят.” – допълват от компанията.

Следвайки философията на L`Anza – Believe Inspire Grow, както и иновативните тенденции за личностно израстване и мотивация в бизнеса, в Академия Christian Of Roma специалисти от различни сфери ще се срещат с фризьорите, подкрепяйки ги по пътя на разгръщането на таланта и потенциала им.

 

 

Снимки: Хайлайф

 

 

Събития

Свързани
Публикации