Акцентът в облеклото, от който се нуждаете за пролет/лято 2019
Видяхме ги по червения килим. Насладихме им се по време на седмиците на модата. Забелязахме ги и в социалните мрежи, носени от любимите модни икони, блогъри и инфлуенсъри. Те красят както дрехи, така и аксесоари. Те са сред най-нашумелите модни тенденции. Те са ….. пера.

https://www.instagram.com/p/Brfs4vwH7Oi/

Перата, редом с ресните, отдавна са намерили своето място под прожекторите. По случай идния сезон, обаче, дизайнерите им вдъхват нов живот и ги превръщат в задължителна придобивка за всеки любител на модата.

https://www.instagram.com/p/BnwVkOHhM1B/?utm_source=ig_embed

Впечатляващи и интригуващи, дрехите и аксесоарите с акцент от пера са не само атрактивни, но и изключително актуални за пролет-лято 2019. Като всяка друга нашумяла модна тенденция, те се намират в повечето магазини и то в богата гама от интересни разновидности, която предоставя възможността да сме едновременно в крак с модата, но и различни и уникални.

Малко по-елегантни отколкото небрежни, сами по себе си перата създават усещането за стил и класа, и заслужават почетно място в гардероба ни. Подходящи са както за ежедневен, така и за вечерен тоалет и, в която и част от облеклото си да ги включим, едно е сигурно – те ще привлекат вниманието.

https://www.instagram.com/p/Bo3pFb7BhNp/

В своите най-нови колекции, много дизайнери, като Marc Jacobs, са заложили на облекла с пера, с които е неизбежно да изпъкнем. От обем до цвят – в този тип визия няма нищо семпло и невзрачно.

https://www.instagram.com/p/BvguUzzD8dg/

Но! Ако не сте почитател на екстравагантните неща – не се притеснявайте. Едно от най-големите предимства е, че този акцент е достатъчен, за да направи всеки тоалет интересен. Няма нужда от ексцентрични съчетания, пищни аксесоари, крещящи цветове и шарки – перата имат способността да превърнат и най-семплото облекло в неустоима визия. Всичко е въпрос на личен стил и избор.

https://www.instagram.com/p/BvcsL1rj3JM/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading&utm_campaign=embed_locale_control

Ето и няколко сравнително семпли предложения с пера под 100лв., с които да се сдобиете още сега:

ZARA / ПАЗАРУВАЙ ОНЛАЙН

H&M / ПАЗАРУВАЙ ОНЛАЙН

BERSHKA / ПАЗАРУВАЙ ОНЛАЙН

Искате да изпъкнете с визия? Бъдете ослепителни в пера.

Снимки: Instagram, Zara, Bershka, H&M

Мода

Свързани Публикации