А вие бихте ли си платили да носите банския на Kim Kardashian?
Срещу определена сума можете да прекарате 72 часа в банския на Kim Kardashian. Въпросът е – бихте ли се възползвали от тази интригуваща, но и смущаваща възможност?

През годините сме виждали Kim Kardashian в безброй провокативни тоалети… и пози. Като една от кралиците на Instagram тя умело използва тази социална медия, именно за да ни да даде дневната доза предизвикателност и, разбира се, тема за разговор.

Една от снимките, с които ни бе шокирала в началото на миналия октомври, включваше миниатюрен черно-бял бански на Chanel по дизайн на покойния Karl Lagerfeld от 1996.

https://www.instagram.com/p/Boj1icSnVqI/

Освен, че промени представите ни за размерите на този тип плажно облекло, vintage моделът ни подари и приятен спомен за ревюто, на което бе първоначално представен в края на миналия век.

https://www.instagram.com/p/rUpW-xPMyT/

Сега, той отново се превръща в обект както на медийния така и на обществения интерес – този път с новината, че се отдава под наем.

Точно така. Ако сте от феновете на Chanel, на Kim Kardashian, или просто на провокативните неща, сега имате шанс да позирате досущ като Insta кралицата в същия модел бански, стига, разбира се, да не ви пречи, че е бил обличан от други хора и че трябва да бъде върнат след не повече от три дена.

https://www.instagram.com/p/BuS7qnoA8xL/

В случай че решите, че инвестицията си заслужава, имайте предвид, че това, което ще получите няма да е обличано от самата Kim Kardashian, но пък несъмнено ще ви доближи до нейната визия.

https://www.instagram.com/p/Bm3E-delzWj/

На Kim Kardashian или не – това все пак е модел на Chanel и дело на модния гений Karl Lagerfeld, така че едва ли някой от наемателите ще остане разочарован.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации