Венеция и моментите, които спират дъха ни
Джесика Частейн и Исак Оскар “изиграха” истинската любов, а червеният килим пламна от модни вдъхновения

Британската актриса Джесика Частейн заблестя в огнено Versace и бижута от Chopard, а моментът с Исак Оскар, с когото си партнират в мини сериала Scenes from a Marriage, взриви социалните мрежи.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @voguegram

Зендая и Тимъти Шаламе се появиха заедно за премиерата на Dune, който се очаква да бъде сред хитовите заглавия този сезон.

Певицата и актриса с екзотично излъчване пристигна на Венецианския филмов фестивал в котюр рокля от Balmain. Нюд творението на Оливие Рустейн прилягащше като втора кожа на Зендая, а цялата подготовка на тоалета бяха споделени в профила на бранда. В допълнение към “мократа” визия на певицата, на врата ѝ блестеше огромно смарагдово колие със змийски мотиви от BVLGARI.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BVLGARI Official (@bulgari)

Звездата от Dune Тимъти Шаламе също “блестеше” буквално в костюм от Haider Ackermann, изцяло в духа на междугалактическия дук.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAIDER ACKERMANN (@h.a)

Друг red carpet moment и филмов дебют направи Кристен Стюарт с визията си и новата ѝ роля на Лейди Ди в Spencer. Стюарт не спира да изненадва с актьорската си игра, както и с модните си решения. Като посланик на Chanel, тя бе избрала тоалет от есенно-зимната колекция за 2021-2022 висша мода на бранда. Малко противоречив, досущ като самата нея.

Пенелопе Крус продължи моданта афера на Chanel с поредната стилна визия в елегантно бяло.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Двойките на червения килим бяха колкото шеметни и бляскави, толкова и нестандартни. Алесандро Микеле и Дакота Джонсън са другата модна симбиоза, в която се влюбихме. Актрисата и креативният директор на Gucci се появиха заедно на червения килим във Венеция, а дизайнерът бе превърнал музата си в истинско съвършенство – рокля, обсипана в кристали, в идеална хармония с небрежната прическа на Дакота – бретон и нежни вълни.

Испанската актриса от Elite – Естер Еспозито, също бе заложила на Versace за появата си във Венеция, а самата Донатела се изказа ласкаво за звездата в личния си профил в Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

Ето и какво друго ни впечатли от червения килим:

Венеция остава най-горещата точка на модния свят вече втора седмица, а ние просто не можем да спрем да се наслаждаваме на видяното!

 

Снимки: Getty Images / Instagram

Мода

Свързани Публикации