Вълнуващо ново риалити заема мястото на Big Brother
Българското Черноморие става арена на екстремни предизвикателства в нов колумбийски риалити формат, който обещава да взриви ефира, съобщават от fakti.bg

След като стана ясно, че култовият риалити формат Big Brother, излъчван по NOVA, ще остане в историята, Нико Тупарев и компания подготвят нещо още по-атрактивно, което да задоволи зрителския интерес.

Тази есен, на красив плаж, някъде по родното Черноморие, популярният колумбийски формат “Игри на волята” ще завладее и България. За целта, телевизията е в търсене на своите нови супер герои и обещава много изненади.

“Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битки на предела на човешките възможности. Това е идеята“

Кастингът за предаването вече започна, а желаещите могат да се запишат, като попълнят формуляр.

https://www.instagram.com/p/BxdK4KVgEXD/

В битка за територия ще се впуснат три отбора, но само единият ще има привилегията да живее в супер лукс. Вторият тим ще трябва сам да създаде елементарни условия на живот. А третият – остава без подслон и храна за седмица. Но както и в живота – всичко може да се промени много бързо и бедността да замени богатството за часове.

В надпреварата в “Игри на волята” състезателите ще бъдат изолирани на остров и ще се състезават за пари и други награди. Шоуто използва система на прогресивна елиминация, която позволява на участниците да гласуват срещу други членове, докато остане един-единствен състезател и спечели паричната награда от 200 000 лева.

Шоуто отново ще се прави от успешната компания на Нико Тупарев – “Олд скуул“, която стои и зад българския Big Brother. Очаква се заявка за участие да дадат известни плеймейтки с афинитет към фитнеса. Слуховете спрягат имената на Златка Димитрова, Ася Капчикова, Биляна Йотовска, както и спортисти от рода на Ивет Лалова, Петър Стойчев, Станка Златева, Серафим Тодоров, Таня Богомилова и много други. Спрягат се и имената на ММА бойците Теодор Николов, Владислав Генов и Георги Валентинов.

Снимки: Instagram

Източник: fakti.bg

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации