Вълчо Арабджиев пред Code Fashion

Съдийка поиска свобода за Вълчо Арабаджиев

Магистрат по едно от най-коментираните дела напоследък се e застъпил за подсъдимия, стана ясно от предаването „ЕвроДикоф” на журналиста Сашо Диков по телевизия “Евроком” снощи.

По думите на Диков, съдия Даниела Врачева е имала категорична позиция по време на делото на Вълчо Арабаджиев и е обявила, че той трябва да бъде освободен. Според нея прокуратурата разполагала само с косвени доказателства, съобщават от big5.bg.

Code Fashion изразява своята подкрепа към младия бизнесмен, който преди несправедливия развой на ситуацията, бе един от хората, които винаги е подкрепял социални и благотворителни инициативи у нас, а чрез екипа си на клуб Мегами е бил и част от проектите на медията.

Пожелаваме сила и успех на Вълчо Арабаджиев и ви припомняме неговото прекрасно интервю само за Code Fashion.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации