Габи Василева и Джеймс Бонд в новите “Закачалки” (Видео)
Габи Василева е в компанията на най-сексапилния таен агент в историята

В новия епизод на модното предаване “Закачалки” водещата си поръча едно мартини и се потопи в света на модата и… киното. Първото мъжко модно предизвикателство на Габи Василева носи името Джеймс Бонд. Петя Йорданова от Code Beauty се погрижи за прическата и направи първата крачка към преобразяването му.

За стилната визия на топ модела Венцислав Илиев, в ролята на Агент 007, се погрижиха от мъжкия моден бранд Carducci. В света на елегантния мъжки костюм ни въведе Петя Димитрова и ни разкри всички тънкости на стилното мъжко облекло. Именно те могат да предложат звездна визия от подобна величина. Безупречен, елегантен. Изчистена визия, минимум цветове. Стилът на Бонд. За да е красива и естетически издържана елегантната визия е необходим наистина хубав костюм. Смокингът на Carducci е прекрасен пример за вечната класика. Задължителните елементи сатенена шал яка, пояс, кант на панталона са предложени в модерен смокинг от висок клас италиански плат с вталена линия. За да бъде визията съвсем близка до тази на английския красавец, към смокинга са добавени задължителните риза за папионка и изчистена папионки в цвета на костюма.

Смокингът в мъжкия гардероб е една от най-ценните дрехи. Неговата основна визия се запазва през годините и всички модни тенденции. Мъжкият смокинг е еталон за елегантност и класа. Задължителен за дрескод black tie. Подходящ за церемонии и събития. Облечени в смокинг ще бъдете най-елегантния гост на събитието.
Code Fashion ви препоръчват колекция Carducci ceremony на бъдещите младоженци.

Какво избира Агент 007, какво е характерно за неговия костюм и успя ли Габи Василева да се справи с тази задача, ще разберете, ако гледате новия епизод!

Събития

Свързани
Публикации