Георги Христов с емоционален и зареждащ концерт
Президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава аплодираха на крака Георги Христов

На 23-ти април, Зала 1 на НДК се изпълни с многобройните почитатели на Георги Христов, сред които бяха Румен и Десислава Радеви. Изпълнителят, който пет пъти излезе на бис, заслужено се наслади на бурните овации на своята публика.

Спектакълът “Моят път”, който бе първото участие на Христов във София от 2015-та година, умело прекара многобройните присъстващи през различните етапи от дългата музикална кариера на изпълнителя. Освен с хитови песни, като “Още”, “Черно и бяло”, “Щракам си с пръсти”, той впечатли и с интересни истории от неговия живот, някои от които – още от ранна детска възраст. Една от кулминациите на вечерта бе и емоционалното изпълнение на песента “Майчице”, която е посветена на неговата майка.

https://www.facebook.com/teodora.atanasova.7927/videos/2290894644301406/?action_history=null

Ето какво споделиха някои от присъстващите във Facebook:

“Концертът беше истинска завладяваща магия! И тази магия не само зарежда, но и дава надежда. Всичко до най-малкия детайл беше перфектно изпипано. Не може да се опише с думи, те са безсилни….само, който днес беше там, знае чувството….БРАВО!”

“Невероятен спектакъл! Зала 1 щеше да се пръсне по шевовете от този мощен глас! Дано дълги години го съхраните  благодаря за вълшебното изживяване!”

Истински, Земен и Емоционален!!!! Благодарим Ви от сърце!!! Пожелаваме Ви здраве, късмет и сбъдване на най-съкровенните Ви мечти! Обичаме Ви!”

Снимки: Facebook

Събития

Свързани
Публикации