Даниел Георгиев първи по красота в света Man of the world 2019 
“Мистър Менхънт“ 2012 Даниел Георгиев представил ни успешно в тайландската столица Банкгок в момента завоюва поредна световна титла

Българинът се нареди в първите позиции в Манила, Филипините в специалния тур по бански – Man of the world 2019. Даниел Георгиев взе първото място за най-добро тяло в света и бански.
Късмет за челното 1-во място му донесе и българският дизайнер на Geronimo Любомир Георгиев, изработил специален модел за конкурса.
Моделът от колекция Бански SS2019 е произведен специално за Даниел и покрива всички аспекти от модните изисквания на съвременния мъж.
Банският е  образец за качество и стил. Кройките са спортни, с добре оформен силует, подчертаващи естествените форми на тялото на Мистър Менхънт. Десесните варират от семпли геометрични до флорални, тропически и екзотични.
Даниел Георгиев бе и лице на модния диктатор Dolce&Gabbana за цял свят.
В куфара на Даниел Георгиев за Филипините място зае народна носия от  Ансанбъл Българе, Уникални мъжки костюми на модна къща ,,Агресор”с дизайнер  Мариана Папаличева, VM zone, Faith in Fatih и натурални продукти от българска бяла роза от лидера Biofresh.
Медиите във Филипините за Даниел:
На 11 юли е финала на Man of The world 2019 международния конкурс за мъже модели в столицата Манила, Филипините.
Информация и снимки: ПРофайл Европа

Събития

Свързани
Публикации