Дженифър Анистън се присъедини към Инстаграм и предизвика срив
Готови ли сте за “онзи, в който Рейчъл срина Инстаграм с дебютното си селфи”?

Излежда, че красивата актриса, продуцент и бизнесдама, позната ни и като Рейчъл Грийн от Приятели, е чула молитвите на многобройните си фенове и преди броени часове официално се присъедини към Инстаграм. Това нейно решение предизвика не само бурните емоции на милионите й почитатели по света, но и срив в социалната платформа.

След като за отрицателно време епичен брой потребители се втурнаха към профила й, той бе блокиран. Скоро, обаче, проблемът бе разрешен и феновете на Дженнифър Анистън отново можеха да намерят и посетят профила й, където харесванията и броят на последователите не спират да нарастват главоломно.

Новосъздаденият личен профил на Анистън изпъква с готина профилна снимка, семпло описание, гласящо “Приятелите ми ме наричат Джен” и, разбира се, с емблематична първа публикация. Актрисата избра да постави началото на своя Инстаграм живот със селфи, на което я виждаме в комапнията на Лиса Кудроу (Фийби Буфе), Кортни Кокс (Моника Гелър), Мат Лебланк (Джоуи Трибиани), Дейвид Шуимър (Рос Гелър) и Матю Пери (Чандлър Бинг). Кадърът е очарователен, а любимите ни ‘приятели’ изглеждат също толкова невероятни и задружни, колкото и когато прекарваха по-голямата част от времето си в кафе Сентръл Пърк.

“А сега сме ПРИЯТЕЛИ и в Инстаграм. ЗДРАВЕЙ ИНСТАГРАМ.”

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

След по-малко от 24 часа, снимката вече има близо 9 милиона харесвания, а профилът – почти 7 милиона последователи. Освен фенове на Анистън, присъединяването й към Инстаграм отбелязаха и редица известни личности.

Кортни Кокс, например, избра да приветства своята дългогодишна приятелка в Инстаграм, по същия начин, по който Моника приветства Рейчъл в пилотния епизод.

Кокс качи сладка снимка на двете и написа:

“Здравей Джен! Добре дошла в света на социалните медии… ужасен е. Ще го обикнеш!”

https://www.instagram.com/p/B3qAliTDY0X/

Междувременно, актрисата Сара Фостър заложи на забавно стори с привкус на сърказъм:

“Гадно ми е, че @jenniferaniston изпитва затруднение в събирането на последователи, затова исках да й помогна. Бъдете така добри да го направите за нея, хора, тя е прекрасен човек.”

Анистън получи адмирации дори и от официалния профил на Apple TV:

“Поздравления за това, че срина Инстаграм днес.”

Самата тя пък избра да съобщи за присъствието си като коментира публикацията, с която Мат Лебланк отбеляза 25-тата годишнина от пилотния епизод на Приятели:

“Вече не е нужно да ме отбелязваш чрез хаштаг”

Поздравления на Анистън и от нас, за това че предизвика толкова бурни емоции и вълнение сред милиони хора по света. Единственото, което липсва в Инстаграм вече е присъствието и на последния от шестимата приятели, а именно това на Матю Пери.

Единственото, което очакваме по-нетърпеливо и от това, е продължението на сериала, на което се надяваме от дълго време. Дали оабче има някаъв шанс това да се случи? Само времето ще покаже. А дотогава можем да шпионираме новия профил на Анистън за публикация номер две.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации