Една визия, две известни личности: Selena Gomez или Jennifer Aniston?
Този уикенд Selena Gomez бе същинска Jennifer Aniston от 90-те

Неведнъж ни се е случвало да видим две (или повече) известни личности в ако не идентични то поне подобни тоалети. Това не остава незабелязано от медиите и обществото, а въпросът, който възниква веднага, е “На кого му стои по-добре?”

Ето че сега обектите на сравнение са актрисата и изпълнител Selena Gomez и известната с ролята на Рейчъл от сериала “Приятели”, Jennifer Aniston. В този случай, обаче, приликата в техните облекла далеч не е случайна.

https://www.instagram.com/p/ByC1cy8n0c0/

Излизайки заедно, тази неделя, Selena и приятелките й определят Jennifer Aniston за тема на техните визии и по всичко личи, че младата изпълнителка се е справила блестящо. Gomez, за която отдавна знаем, че се възхищава на актрисата от “Приятели”, избира да вдъхне живот на визия на любимата си актриса от 1996г.

https://www.instagram.com/p/ByCkTmRHvkH/

От дрехите и аксесоарите до прическата с плитки – признаваме мисията “Jennifer Aniston” за успешна! А сега към въпросът – На кого му стои по-добре? Selena Gomez или Jennifer Aniston?

Ние мислим, че и двете красавици са успяли да постигнат интересна и свежа визия по свой собствен начин, а вие можете да изкажете вашето мнение гласувайки тук.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации