Ето и кой е победителят в конкурса „Mемоарите на един блогър“
След като в продължение на месец получавахме много, интересни и вдъхновяващи истории от различни блогъри, дойде време и да обявим победителя в „Mемоарите на един блогър“.

Конкурсът на Code Fashion бе организиран с цел опознаването и популяризирането на българските блогъри и откриването на нови таланти. Той успешно изпълни своята мисия, имайки предвид, че успя да докосне екипа на Code Fashion до впечатляващите личности на редица български блогъри.

Вдъхновена от конкурса през април ще стартира и новата рубрика „Code Fashion x Bloggers of Bulgaria“. В нея всеки петък различен гост-блогър ще ни пренася в един нов креативен свят, представяйки ни модата, красотата или лайфстайла през своя собствена призма.

Без да ви държим под напрежение и минута повече, с радост съобщаваме, че избрана за победител е Поля Вълчева с нейната история за стартирането на блога My Pinky Life. Честито!

https://www.instagram.com/p/BvLhQhID5O7/

За да научите повече за Поля и разказа, с който ни впечатли тя, очаквайте интервюто с нея на 5-ти април. То ще ни пренесе в света на блогърите, слагайки началото на рубриката „Code Fashion x Bloggers of Bulgaria“

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации