Закачалки и стилът на Агент 007
Този четвъртък Габи Василева ще бъде в компанията на най-сексапилния таен агент в историята

В 19:30 часа на 6 юни, водещата на модното предаване “Закачалки” ще си поръча едно мартини и ще се потопи в света на модата и… киното. Първото мъжко модно предизвикателство на Габи Василева носи името Джеймс Бонд.

За стилната визия на топ модела Венцислав Илиев, в ролята на Агент 007, ще се подрижат от мъжкия моден бранд Carducci. В света на елегантния мъжки костюм ще ни въведе Петя Димитрова и ще ни разкрие всички тънкости на стилното мъжко облекло.

Какво избира Агент 007, какво е характерно за неговия костюм и ще успее ли Габи Василева да се справи с тази задача, ще разберете, ако ни гледате – четвъртък, 6 юни, 19:30 часа. Само по Code Fashion TV!

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации