Звездна зимна почивка в Hotel Pamporovo (Видео)
В сърцето на Родопите, на метри от ски пистите на Пампорово, се крие раят на зимната почивка

Hotel Pamporovo предлага изящен лукс, уютна атмосфера и топло посрещане за гостите си. Голямо разнообразие от приятни местенца за прекарване на зимните дни – ресторанти, барове и пъбове, в луксозно и подходящо за заобикалящата борова гора обзавеждане.

В един снежен уикенд, Code Fashion TV бяха гости на хотела заедно с Джулиана Гани, половинката ѝ Илиян Найденов и Мариана Маринова.

Звездните гости на хотела се бяха отдали на почивка и зимни спортове.

Джулиана Гани и Илиян си бяха откраднали любовен уикенд, в който да се презаредят с емоции. Джулиана бе модният фурор на пистата в Пампорово, а Илиян се бе отдал на екстремни спускания със сноуборд.

Мариана Маринова като запален сноубордист се забавляваше със сина си на писатата, а и двете семейства бяха избрали именно Hotel Pamporovo за своята почивка.

Какво ни разказаха Джулиана и Илиян, както и Мариана Маринова в уюта на ски училище и рентал Spree Ski School можете да видите в репортажа.

Както и снежни кадри от Пампорово и приказната обстановка в Hotel Pamporovo.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации