Името на красотата: Natura Bissé

Иновации, неспирно развитие в сферата на красотата, фино отношение и изискан стил – това е светът на Natura Bissé Barcelona

Историята на един от най-прочутите козметични брандове в света започва през далечната 1979 и не спира да пише своята красива приказка и до днес. До България Natura Bissé достига благодарение на Esthetic Privilege Ltd. и ексклузивния представител в лицето на Грети Гарсия.

Испанският козметичен лидер притежава пъстра палитра от продукти, които са разделени в два типа: професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Natura Bissé може да се похвали с 150 продукта в своя богат каталог. Иновациите, новите технологии и все по-добри и качествени консистенции са основната линия в работата на бранда.  Най-новите открития са: DIAMOND COLLECTION, INHIBIT COLLECTION и THE CURE COLLECTION, които са адресирани към нуждите на кожата в съвременния начин на живот.

Името на Natura Bissé отдавна е част от бляскавия живот на звездите, присъства по червените килими на най-знаменитите кино фестивали в света, верен приятел е на не една светска красавица. Едни от най-луксозните хотели в света работят с бранда.

Гостите на филмовите награди Оскар, глезят кожата и сетивата си именно с Natura Bissé. Forbes също избират световнопризнатия бранд за свой партньор. Дами като Катрин Зита Джоунс, Бионсе, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Кейт Бекинсейл и Сара Джесика Паркър са почитателки на испанската козметика от години. MANDARIN ORIENTAL в Ню Йорк, IRIDIUM SPA в Шанхай, THE RESORT в Лос Кабос са малка час от луксозните хотели и комплекси, които се доверяват Natura Bissé.

Тук можете да откриете всички причини, за да се превърнете в най-новия почитател на Natura Bissé, а ако вече сте се доверили на бранда, то знаете, че си заслужава.

 

 

Снимки: Facebook / Natura Bissé

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.