Красота и грижа за вашата кожа от Анита Петрова в Code Beauty

Анита Петрова е професионалист в областта на козметиката, с 18-годишен стаж. От нейните професионални грижи и иновативни процедури можете да се възползвате вече в салон Code Beauty в х-л Маринела

Работила е като ПР в първата дерматологична клиника в България, която започва да се занимава с ботокс и филър процедури и да работи с лазери. Козметиката, здравето и красотата на кожата са нейно хоби и най-голяма страст. Анита е била на обучения в Испания и Абу Даби, при едни от най-добрите специалисти в световен мащаб.

Сред най-търсените процедури за кожата, които можете да откриете в Code Beauty са мезотерапията, хидродермабразио, радиочестотен лифтинг и други – подходящи за всеки тип кожа и нужди.

Анита Петрова е и един от малкото специалисти у нас, която работи с изключително иновативната японска нанокозметика – ForLLe’d. Това е вискотехнологична професионална козметика, лидер в продуктите за възстановяване на функциите на кожата на клетъчно ниво и за контрол на механизмите, както на хронологичното, така и на фотостареенето.

Уникалните формули на козметиката ForLLe’d са разбработени на оснаовата на откритията на Нобеловия лауреат Макото Хатто. Тя ви осигурява моментален и визуален резултат още след първата.

“Съветът, който давам на всички клиенти, за да имат свежа и сияйна здрава кожа е ежедневно правилно да я почистват. Почистването трябва да е в 2 стъпки: Първо се почиства себума, замърсяванията от града и грима, а 2-та стъпка е дълбоко почистване порите на кожата. Защото добре почистената кожа е здрава кожа!”, ни съветва Анита Петрова. “Стягането и опъването на кожата са следствие на неправилно почистване, с неправилни продукти за вашия тип кожа. Това води до дехидратиране и е изключително вредно. Подхиждайте с повишено внимание към продуктите, които използвате”, допълва още Анита.

От професионалните грижи на Анита Петрова можете да се насладите в салон Code Beauty в хотел Маринела.

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.