Лукс и релакс на брега на морето: Victoria SPA Emerald RAVDA и Victoria SPA в Свети Влас

Летният сезон ще ви зареди с положителни емоции, слънце и парти, а за релакса ще се погрижат от Victoria SPA Emerald RAVDA и Victoria Spa Свети Влас

Идва сезонът на почивките, а българското Черноморие предлага красота, уют и лукс, които отдавна са притегателна сила, както за нас, така и за чужденците. Victoria SPA Emerald RAVDA и Victoria Spa в Grand Hotel Свети Влас са местата, където слънчевите лъчи и уникална ударна доза релакс и разкрасяване, ще се забъркат в уникален коктейл, с който да посладите почивката си.

Изключителното качество на услугите, спа, автентични азиатски масажи и процедури, разкрасителни и освежителни терапии, спорт и отдих, заедно с правилно и точно отношение са сред удоволствията, които можете да изпитате в новия Victoria SPA Emerald RAVDA и Victoria Spa в Grand Hotel Свети Влас.

Лукс и релакс ви очакват през целия летен сезон.

Снимки: Facebook/Victoria SPA Emerald RAVDA Bulgaria и Victoria Spa Sveti Vlas,Bulgaria

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.