Да подготвим тялото си за новия сезон с Victoria Spa

Удоволствието  от добрата почивка, интензивна зареждаща тренировка и невероятен азиатски масаж се срещат във Victoria Spa

Верни на стила си и грижата за своите клиенти, верига спа центрове Victoria Spa предлагат с всеки сезон нови и нови удоволствия и процедури за клиентите си.

Солната стая във Victoria Spa Hotel Ramada ще ви накара да забравите тревогите на ежедневието, ще отпусне тялото и сетивата. Тя е един съвършен старт за серия от масажи и почивка , или идеален завършек на тежък работен ден.

Тонизирани и подготвени за идващите топли месеци, с ново изваяно тяло и перфектна фигура можете да се доверите на фитнес и груповите тренировки във Victoria Spa, и най-вече така актуалните kangoo jumps. Вече можете да се насладите и на хранителен режим изготвен специално за вас и пригоден за нуждите на тялото и огранизма ви, както и вашите лични предпочитания.

Виктория Кесаровска – собственик на Victoria Spa – публикува своя снимка в профила си във facebook, с която разкри преобразяването си, само за 10 месеца, благодарение на отличен режим за хранене и тренировки, който вече може да получите и на място.

 

Изобилието от автентични азиатски масажи, басейн, джакузи и редица други процедури за релакс и разкрасяване са запазената марка за веригата Victoria Spa. Убедете се сами!

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.