Victoria Spa – раят за сетивата

Подарете си миг за бягство от реалността

Годината започва, а с нея и работата, натовареното ежедневие, както и новите приключения. Идва и времето, когато да помислим за нови подаръци, защото все пак месецът на любовта чука на вратата… Ако пък просто се чудите как да изненадате любим човек или пък да поглезите себе си, решението е едно – верига спа центрове ВИКТОРИЯ.

Отличен с редица призове и награди, Victoria Spa е мястото, където можете да отпуснете душата и сетивата си и да се насладите със всяка фибра на тялото си.

Центровете разполагат с широк набор от сауни, парни бани, турски бани и руски бани, солни сауни, витаминни барове, вътрешни басейни, козметични и фризъорски салони, ВИП спа апартаменти, романтично джакузи за двама, солариуми, а наскоро във Victoria Spa – Велинград отвори врати и нов балнеологичен център.

Спа процедурите и ритуалите могат да задоволят и най-претенциозния вкус, като списъкът им наброява над 150 различни вида.

Веригата преглага вече 12 години лукс, изтънченост, качество на услугите и професионално отношение към клиентите и не спира да се развива.

Ако искате да си подарите незабравимо преживяване – вашето място е Victoria Spa. Изберете най-удобната за вас дестинация. Центровете са разположени в София, Велинград, Банско, Слънчев Бряг и Свети Влас – винаги на една крачка от вас!

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *