Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн се отдадоха на СПА ваканиция във Велинград

Звездното семейство си направи снимка пред великолепния ROYAL SPA VELINGRAD.

Топ диетоложката Енджи Касабие доведе в България на посещение претендентите за короната на Мистър Ливан 2017. Като част от посещението беше в утвърдения  хотел – ROYAL SPA, който е собственост на д-р Валентин Чилев – Почетен консул на Република Молдова в България.

Най-красивите  модели от Ливан – претенденти за престижната титла Мистър Ливан направиха своята спа ваканция край откритите басейни на хотела и посетиха всички развлекателни места на територията на ROYAL SPA VELINGRAD.

Комфортният хотел разполага с най-големия SPA център на три етажа в региона на Велинград. Създаден с най-изискан дизайн, той разполага със стандартни и луксозни стаи и апартаменти. Гостите му могат да се насладят на лоби бар за релакс, ресторант, лятна градина, фитнес, пура бар, фризьорски и козметичен салон и още много други. Хотелът предлага най-големия и модерен Спа център в България, в които претендентите за титлата на Мистър Ливан 2017 година се насладиха на великолепното обслужване, усетиха докосването на спа процедури от Бали и Индонезия във Victoria SPA.

Спа зоната в хотела е повече от 2000 кв.м, които включват детски басейни, шокови басейни, термални външни басейни, голям вътрешен басейн, голям външен басейн, три джакузита.

Конкурсът Мистър Ливан 2017 ще се проведе на 30 август в Бейрут, където на Гала вечерта ще бъде промотиран и хотелът ROYAL SPA, а победителят в конкурса ще получи ЗЛАТНА ВИП карта за целогодишен достъп до хотела, информират от ПРофайл.

Martin
Martin

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Свързани
Публикации