Мария Бакалова с номинация за Оскар
Най-чаканата новина на годината е факт – Мария Бакалова е първата българка с номинация за Оскар в историята

Мария не спира да пише история. След номинация за Златен глобус и БАФТА, най-голямото кино отличие в света може би най-накрая ще нови името на българка.

Най-добра поддържаща женска роля – това е номинацията на Бакалова. Вчера България чу новината, която ще остане в историята.

Мария Бакалова стаха истински фурор в Холивуд след участието си в продължението на филма “Борат”. Саша Барон Коен изстреля Бакалова до най-високите филмови върхове, а детската мечта на актрисата се сбъдва пред очите на света – да стане холивудска звезда.

Останалите номинирани в категорията са Глен Клоуз, Оливия Колман, Аманда Сийфрид и Юн Ю-джун.

Талантливата актриса вече бе наградена от Международната академия на печата, както и от Австралийската академия за кино и телевизионни изкуства. Също така спечели наградата “Изборът на критиците” за най-добра поддържаща роля и тази на лондонските кинокритици. Всичките признания са за участието ѝ в комедията “Борат 2”.

Успех, Мария!

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации