Мария Илиева с национално турне „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“
Една от любимите български поп икони ще представи новия си албум „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ на едноименно турне в България през юли и октомври.

Кралицата на съвременната поп сцена в България може да се похвали с десетки награди за музика и стил и с 30 #1 сингъла. На таланта и артистичността, които са й докарали огромния успех, ще можем да се насладим на грандиозните шоа в Пловдив, Бургас, Варна и София. Там тя ще вдъхне нов живот на някои от най-големите хитове от началото на кариерата ѝ до днес.

На сцената очакваме да видим и Георги Янев, Мартин Ташев, Милен Кукошаров, Васил Вутев, Младен Димитров, Еден Димитров и да чуем емблематични песни като „Лунен сън“, “Alright”, „Крадена любов“, “Ilike”, “Всичко”, “Чуваш ли ме” и многом други.

“С вълнение ви каня на концертите от националното ми турне “Всичко – най-доброто от Мария Илиева”!
Очаквам ви в Пловдив, Античен театър, на 09.07., Бургас – Летен театър – на 14.07. и Варна – Летен театър – на 16.07. Кулминацията ще бъде на 22.10. в Зала 1 на НДК, София.
Подготовката вече тече с пълна сила, билетите влизат в продажба след съвсем мъничко! Нямам търпение да се видим, ще бъде грандиозно и специално! Обещавам ви най-доброто от Мария Илиева.”

Снимки: Facebook

Събития

Свързани
Публикации