Най-атрактивните модни кампании за есен/зима 2019
Съботно вдъхновение с едни от най-интересните кампании, които луксозните модни къщи ни поднесоха за идния сезон

Модната индустрия е вдъхновяваща поради ред причини. Ден след ден тя ни залива с нова доза красота, потапя ни в пищен свят на мечти и разпръсва креативност навсякъде около нас. Освен модните ревюта, особено вълнуващи и любими са и модните кампании, които са поредният начин модата да бъде разглеждана като изкуство.

За един изпълнен с креативност и вдъхновение уикенд ви поднасяме селекция от красиви и интересни модни кампании за есен/зима 2019:

Balmain

Би било трудно да се натъкнем на несполучлива модна фотосесия, включваща модела Cara Delevingne, чийто красота, талант и професионализъм надминават всякакви очаквания. Всеки проект, в който тя участва, несъмнено привлича вниманието и ни оставя с незаменимо усещане. Доказателство за това е и есенно-зимната кампания за аксесоари на Balmain.

https://www.instagram.com/p/ByA5ABGIhFJ/

https://www.instagram.com/p/ByFoKhdInZr/

Alexander McQueen

В най-новата кампания на Alexander McQueen виждаме как един от най-емблематичните модели се превъплъщава в красиво разнообразие от образи. Несравнимото излъчване на Kate Moss и изключителният стил в дизайните на McQueen са умело уловени от фотографа Jamie Hawkesworth.

https://www.instagram.com/p/B0Dn5jwhbMk/

https://www.instagram.com/p/B0DvyY8B-R0/

https://www.instagram.com/p/B0EAGpEhCi1/

https://www.instagram.com/p/B0F5VyGhldT/

https://www.instagram.com/p/B0GPdpUh5d8/

https://www.instagram.com/p/B0Gnr4thpxV/

Givenchy

Два месеца след като Ariana Grande бе коронясана за лице на Givenchy, от модната къща ни представиха дебютната кампания #Arivenchy. Кадрите, които блеснаха в Instagram профилите на бранда и на изпълнителката, са дело на Craig McDean и изобилстват от стил и елегантност.

https://www.instagram.com/p/B0BUMPIJ3Em/

https://www.instagram.com/p/Bz-vGrhIp8C/

https://www.instagram.com/p/Bz8mI-5pDEo/

https://www.instagram.com/p/Bz3OQAAoDkY/

Miu Miu

По случай есенно-зимната си кампания, Miu Miu събират на едно място няколко ослепителни модела, които ни отвеждат към свят на безграничната свобода и безкрайните приключения. Фотографът Eddie Wrey успява да заснеме перфектни кадри с Abby Champion, Adut Akech, Aliet Sarah, Hailey Rhode Bieber, Jean Campbell, Meghan Roche и Tang He, които са в търсене на нови меса и на ново себе си.

https://www.instagram.com/p/BzxYIDjnrPM/

https://www.instagram.com/p/BzvcihQHdsY/

https://www.instagram.com/p/Bzu9SyfnzK4/

https://www.instagram.com/p/BzyczE3nBAz/

Kenzo

Ако сте в търсене на готини емоции и цветни изкушения, не търсете повече. Кампанията на Kenzo за идния сезон е вече тук, за да направи живота ни по-пъстър и весел. В нея участват Hunter Schafer, Lindsay Wixson, Kiko Arai, Geron Nord и Jabali Sandiford, които сияят пред обектива на талантливия David LaChapelle.

https://www.instagram.com/p/Bzu0rFWAzYg/

https://www.instagram.com/p/Bzx_rXmDSAn/

https://www.instagram.com/p/Bz0mIGiDu8Q/

Jimmy Choo

Невероятната Kaia Gerber е покорила безброй модни подиуми, позира пред камера без ни най-малък проблем и е работила с едни от най-големите имена в модната индустрия. Най-новото попълнение в богатото й резюме е и кампанията на Jimmy Choo за есен/зима 2019, в чест на която Gerber е пременена в красивите дизайни на бранда и закачливо позира с легендарното лого JC. Кадрите са дело на фотографа Steven Meisel и носят неустоимо усещане за  красота и лукс.

https://www.instagram.com/p/BzyOA0xg_5E/

https://www.instagram.com/p/Bz0pxtjA0mb/

https://www.instagram.com/p/B0EGdLgAKW9/

Etro

Модна къща Etro обединява сили с фотографа Cass Bird и моделите Taylor Hill, Grace Elizabeth, David Alexander и John Barnes Pearson, за да ни изпрати на красиво пътешествие в посока Ню Йорк. Освен градска среда с дъх на приключение, там ни чакат и произведения на модното изкуство, които няма как да не ни вдъхновят.

https://www.instagram.com/p/Byp-4tgC0zh/

https://www.instagram.com/p/BykuL40CyUI/

https://www.instagram.com/p/BycJCBhi9sz/

https://www.instagram.com/p/BymiHDjCtvr/

Burberry

Изключително грабваща и атрактивна е и есенно-зимната кампания на Burberry с участието на Gigi Hadid. Прекарвайки супермодела през образите на момичето, момчето, дамата и господина, брандът цели да накара всички да се почувстват приобщени и да поднесе по нещо за всеки вкус, всеки стил и всяко настроение… и успява.

https://www.instagram.com/p/BxcMAo5grRW/

https://www.instagram.com/p/Bxb_QNlAVi2/

https://www.instagram.com/p/BxcemsQgP6I/

https://www.instagram.com/p/BxcscGogKig/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации