Най-големият шампионат за бойни спортове в Bedroom Beach
Това лято, Bedroom beach ще бъде домакин, на най-големия шампионат за бойни спортове в България – MAX FIGHT.

Събитието ще се превърне в истинска гала вечер от световна величина. Специалното 43 -то издание на MAX FIGHT, гарантира зрелищни двубои, атрактивни участници, високо напрежение и неподправени емоции. Мащабното спортно мероприятие, има амбициите да се превърне във знаково за 2019 година. Билети за шоуто на 5 юли (петък) могат да се закупят на място в клуба или в мрежата на Eventim.

Организаторите дават заявка, тази гала да надскочи всички останали досега, със своята пищност и адреналин. За първи път, турнирът ще се проведе на самия морски бряг, в бутиковия Bedroom beаch. Специално участие  на сцената в клуба, ще има и най-известният български рапър – 100 Кила. На събитието ще присъстват десетки популярни личности, медии и представители на бизнес елита. Сред публиката се очаква да бъдат олимпийският шампион по борба Армен Назарян със сина си Едмонт, който преди повече от седмица спечели втора европейска титла за България. Световният шампион по бокс от Милано Детелин Далаклиев също е потвърдил присъствие.

Значимостта на спортното събитие се доказва и от имената на вече обявените претенденти. Деян Топалски се завръща на ринга, за да се изправи срещу непобеждаван до момента съперник от Молдова. 85-килограмовият Василе Борсевши е шампион в кик бокс и муай тай.Особено интригуващ мач се очертава да бъде, боксовият сблъсък в тежка категория между двама опитни боксьори – Милен Паунов и Младен Манев – Нинджата. Милен Паунов е шампион от турнира „BIGGER’S BETTER”, а неговият опонент е един от успешните български боксьори, бронзов медалист от европейското първенство за мъже в Москва и участник на Световното първенство в Баку.В обещаващ 6-рундов сблъсък на ринга, в категория до 81кг ще се изправят, столичния боксьор Григор Саруханян срещу Таяр Мехмед. Последният е многократен шампион на страната във всички възрастови групи и има над 200 мача при аматьорите. В професионалната си кариера Таяр Мехмед е записал 7 победи, толкова колкото има и опитния му опонент Григор Саруханян. Столичанинът с арменска кръв пък е бивш национал, а заедно с аматьорските мачове на ринга е извоювал общо 225 победи.

Екипът на MAX FIGHT е реализирал 42 професионални ММА гала вечери, множество аматьорски състезания, както и няколко други шампионата в бойните спортове. Турнирите се отличават с перфектна организация, невероятни звукови и светлинни ефекти, запомнящи се и интригуващи срещи и препълнени зали.

Билети на място в клуб „Bedroom“  и в мрежата на „Евентим“.

Телефон за резервации: 0888860666, 0894222470

Събития

Свързани
Публикации