Най-доброто от Fit&Fashion със Злати и Кирил

Сезон 2 на модното-спортно предаване Fit&Fashion приключи, а сезон 3 идва с пълни сили, нови идеи и партньори

В продължение на 20 епизода Злати Димитрова и Кирил Танев се грижеха за вашата перфектна фигура, здравословно меню, интересни тренировъчни програми и модния ви гардероб!
Pulse Fitness St. Vlas и Pulse Fitness & Spa Arena бяха наши любезни домакини по време на снимките на сезон 2, където водещите ни запознаха с най-актуалните упражнения и тренировки за всеки тип тяло, желания и вкус.  Наши партньори бяха спортният бранд Flair, верига магазини Lilly Drogerie и вулканичната козметика Santo Volcano Spa.
Злати Димитрова пък обърна внимание на най-актуалните модни тенденции за 2020/2021, модните течения в прическите и цветовете, както и бюти съвети за красота.
Кирил Танев ни запозна с различните типове тела и тренировки, хранителните режими, хормоналните проблеми и нуждата от адекватни добавки за трениращите.
Очаквайте скоро информация и за новия 3 сезон на предаването Fit&Fashion, а дотогава си припомняме най-доброто от изминалия сезон.

Ако сте пропуснали някой епизод, можете да наваксате 24/7 в нашия YouTube канал, на сайта ни tv.codefashion.bg, както и в ефира – всеки делничен ден от 10 часа, с повторения в 12, 14 и 16 часа.

Code Fashion TV можете да гледате в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.

 Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и Amazon. 

Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.