Най-новите попълнения в модния свят на Ким Кардашян: JELLY SHEER
Ким Кардашян е сред най-известните инфлуенсъри в света, а нейният нюх за бизнес я насърчава да реализира много успешни проекти в света на модата

Занимава се не само с реклама на чужди марки, но има и собствени брандове. Гримовете и парфюмите ѝ постигнаха огромен успех, но най-известният ѝ бранд е „SKIMS”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Името е оригинално и е създадено като игра. Съчетава с себе си част от думата „кожа“ и името на самата „Ким“. Линията предлага стягащо и оформящо бельо, което да подчертава красотата на женските извивки. Предназначено е и за по-пищните форми, които в последно време добиха огромна популярност. Цветовете са изчистени, а преобладаващи в колекцията са телесните.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Самата Ким пише в сайта си: ” През годините търсех оформящо бельо и бяха разочарована от малкия избор, който се предлагаше на пазара. По-конкретно, не откривах нужното покритие, цветове и нюанси. Тогава започнах сама да режа и сглобявам различни видове стягащо бельо. Накрая постигнах търсения резултат, който пасваше на тялото ми. Аз създавам дрехи за всеки тип извивки. Всякакви размери, които не са само от XS до XL.” 

С годините развива марката си и включва в нея стягащо бельо, сутиени от различни материи,  клинове и потници. Модата на biker shorts се заражда от самата Ким Кардашян. Тя ги въвежда както в Америка, така и в Европа. Нейна цел е да съчетае в едно удобство и стил, и се справя много успешно с това. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Съвсем наскоро Ким издава новата си линия “jelly sheer”. Направена е от хлъзгава, прозрачна материя, която създава върховно усещане върху кожата. Основното, което представя в колекцията си е бельо. Най-впечатляващото е “brallet” в четири цвята. 

Към колекцията има широка гама от долно бельо, бодита, шорти и горнища на бански. От 22-ри януари колекцията е в продажба. Размерите, в които ще се предлагат са от XXS до 4XL.

Нейна основна цел е комфортът, усещането за сексапил, стил и красота.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации