Най-новото партньорство на H&M е с Giambattista Valli
През годините H&M многократно ни впечатлява с общите си проекти с големи имена като Karl Lagerfeld и Moschino. Ето че сега шведската компания може да се похвали и с първата си колаборация с Giambattista Valli, която носи името Project Love.

https://www.instagram.com/p/Bx0DWy1D_hS/?utm_source=ig_embed

Новината за това свежо сътрудничество бе разкрита по време на филмовия фестивал в Кан с помощта на няколко известни личности. В дизайни от новата колекция, под светлините на прожекторите застанаха Kendall Jenner, Chiara Ferragni, H.E.R., Bianca Brandolini, Chris Lee и Ross Lynch.

https://www.instagram.com/p/Bx0Vh-tIWPt/?utm_source=ig_embed

Докато Kendall изпъкна с приказна визия в розово, H.E.R. привлече вниманието с нежна, бяла рокля с флорални акценти, а Bianca ни впечатли с атрактивен тоалет от две части, който е едновременно оскъден и пищен.

https://www.instagram.com/p/Bx0cVqHDqj6/

https://www.instagram.com/p/Bx0E7_8B9v5/?utm_source=ig_embed

Типично в стила на Valli, интересната колекция включва богата гама от красиви дизайни, излъчващи изключителна женственост. Тя се състои както от дамски, така и от мъжки облекла, всяко от които носи със себе си елегантността и лукса на котюрните колекции на италианския дизайнер.

https://www.instagram.com/p/Bx0Mpgenv9s/?utm_source=ig_embed

Част от дизайните от Project Love ще бъдат налични в селектирани магазини на H&M от утре, 25-ти май, а пълната колекция се очаква да връхлети магазините от 7-ми ноември.

https://www.instagram.com/p/Bx0HloWo5u-/?utm_source=ig_embed

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации