Нашите момичета са ЗЛАТНИ!

Трети златен медал от Олимпийските игри в Токио за България донесоха грациите – Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова заслужиха олимпийското злато със сбор от 92.100 точки (47.750+44.550)


Възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска Направиха това, което никой не бе правил досега – донесоха на родината си златен медал по художествена гимнастика на олимпийски игри. Освен това Русия остана без злато в този спорт за първи път от 1996 година насам.

Това автоматично донесе въшна от недоволство от страна на руската федерация, но нищо не може да помрачи днешния ден.


Българските спортисти завършиха участието си в Олимпийските игри в Токио с цели три златни медала – донесоха ни ги Момичетата!
Нашите момичета са Златни – Ивет Горанова (карате), Стойка Кръстева (бокс) и Грациите по художествена гимнастика!

Велики! Честито на цяла България!

Фотосите са осигурени от Български олимпийски комитет за новините на печатни и електронни медии само по време на олимпиадата в Токио, без право за ползване с рекламна и търговска цел и при упоменаване на следното:

Снимка: БОК, Костадин Андонов, StartPhoto

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации