Нежните самураи на Playboy превземат Пловдив на 10 май
Дениз Хайрула, Анна-Мария Чернева, Зорница Цветанова, Светлана Гочева и други нежни създания на марката Плейбой със специален  спектакъл в Bushido Club Plovdiv на 10 май

Топ модели на Playboy ще радват пловдивчани на сцената на Bushido Club Plovdiv като част от пролетния спектакъл на българското издание на Мъжката Библия – Spring Sensations Party. На 10 май, петък, от 23:00 ч. избрана публика ще разбере, какво се случва, когато самурай и самодива се срещнат. Вероятно не само рай и не само дива. От новия брой на сп. Playboy пък, посветен на секса в космоса, ще стане ясно срещали ли са се в космоса Валентин Терешкова и Дельо Хайдутин и какво е произлязло от това…

На партито в Bushido Club Plovdiv съвременните горски нимфи ще се превъплътят в топ модели на Playboy – най-горещата носителка на турска кръв в България и актуална корица на сп. Playboy Дениз Хайрула, актрисата-плеймейтка Анна-Мария Чернева, момичето с изумрудените очи – неустоимата Светлана Гочева и чаровното миньонче – Зорница Цветкова. На сцената на Bushido Club Plovdiv ще засияят и новите изкушения от последната селекция на Playboy Bulgaria, които вече спечелиха своите софийски фенове – Елеонора и Габриела.

Освен специално представяне на новия брой, Playboy партитата винаги са съпроводени от много изненади, подаръци за дамите и причудливи изкушения. Организаторите не разкриват какво специално са подготвили за пловдивчани на 10 май. щастливците, които вече са се сдобили с резервации ще научат тогава, а всички останали могат да следят, какво ги очаква на екзотичното пролетно парти ТУК.

Bushido Club Plovdiv се намира в мегакомплекса 5points.bg, където може да се пуснете по музикалната вихрушка, която готвят и останалите два клуба – W Club и Onyx Club, разположени на ръка разстояние един от друг.

За да бъде удобството пълно, посетителите ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб.

В близките месеци, най-големият парти комплекс в България, ще бъде допълнен с един от най-популярните ресторанти в града и огромна зала за ивенти „OLYMPIA”.

 

 

За повече информация: www.facebook.com/PBBulgaria

5points.bghttp://bit.ly/2ZTM4Mj

Bushido Club Plovdivhttp://bit.ly/2GX8PGr

 

Събития

Свързани
Публикации