Новата Мис Слънчев Бряг 2019  е избрана! (Видео)
Мис Слънчев Бряг 2019 се казва Полина Курпо от Габрово

С височина 1.75 см. и перфектните мерки от 90-60-90. Тя ще представи Слънчев бряг и региона на финала на националния финал на конкурса на Мис Свят и Мис Вселена – “Мис България Свят 2019” на 10-ти септември в зала 3 на НДК в Столицата.

За нейни подгласнички се каласираха: Ксения Суровцева от град Днипро, на 26 години и Юлия Корпук на 20 години от Лвов., Тя грабна и приза Лице на хотелски комплекс Кубан. Лице на агенция Бок Стар Моделс стана Виктория Талева на 20 годишна възраст от Пловдив. Участничките се представиха в бански облекла “Sugarfree”, етно костюми “Ариес Уникат” и изтънчените вечерни тоалети на българският дизайнер Стоян Радичев.

За уверено дефилиране по време на цялостния ревю-сектакъл и безупречната бляскава визия на претендентките, се погрижи квалифицирания екип коафьори и гримьори на “V. A. Glamour” и “Passion Shoes”.

Kласикически и танцувални ритми oт „Човекът глас“, Краси Аврамов, “MARTINNA”, балет “Vice City” и Настя разведряваха гостите на събитието. Журито бе с председател: лицензантката на Мис Свят и Мис Вселена за България – Венета Кръстева., Собственикът на хотелски к-с Кубан Алкесандър Бухолц и Димитрии Домаев., Мистър България Свят 2017 Вероника Стефанова, Дизайнер Стоян Радичев и Краси Аврамов.Водещи на конкурса бяха Ева Кикерезова и Пейо Филипов.

Мис Слънчев Бряг 2019 се организира от агенция Бок Стар Моделс и хотелски к-с Кубан. Конкурса е част от регионалните конкурси на “Мис България Свят”

Събития

Свързани
Публикации