Оптимистична женственост в основата на новата колекция на Kate Spade

За по-малко от година начело на Kate Spade, креативният директор Nicola Glass съумява да придаде един нов, свеж облик на модната къща без да нарушава нейната идентичност. Това ни доказва и най-новата колекция за есен/зима 2019, която бе представена преди броени дни в Ню Йорк.

https://www.instagram.com/p/BtpeNZOlHsH/

След дебютното си дефиле през септември 2018, дизайнерът Nicola Glass изпъкна с дори по-вдъхновяващи визии за есен/зима 2019. Най-новата колекция на бранда Kate Spade е съвременна приказка, вдъхновена от 70-те, която ни кара да мечтаем. Чрез нея дизайнерът с Ирландски произход, успява да адресира жените по света и да окуражи тяхната индивидуалност.

https://www.instagram.com/p/BtpBY9KFFIk/

Второто ревю под ръководството на Glass преобрази Ню Йоркски ресторант в страна на мечтите, където се разходиха красиви облекла с дъх на женственост. Изпъкващи цветове, красиви силуети, интересни принтове – тази колекция е перфектното съчетание между дамата от миналото и героинята от настоящето. Прическите, гримът и маникюра на моделите бяха също толкова изпипани и допълваха цялостният вид на дефилето, правейки го съвършено до последния детайл.

https://www.instagram.com/p/BtpFrsAFewI/

Визиите от линията са дръзки и категорични, и в същото време са постижими без излишни усилия. По този начин, освен всичко останало, колекцията на Kate Spade придава и нужната достъпност на модата.

https://www.instagram.com/p/Btqsa32lAwJ/

https://www.instagram.com/p/Btq0R45lRPV/

https://www.instagram.com/p/BtrUqhEFdMD/

https://www.instagram.com/p/BtrU-jmF75Z/

https://www.instagram.com/p/BtrjuyWFSVz/

https://www.instagram.com/p/BttkdzAlzWx/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации