„Органик“ тур в Бургас
За три дни – от 12-ти до 14-ти юли – площад „Свобода“в Бургас ще се превърне в дом на „Цвета на 2019-та година“ – „Органик“ нюанс на зеленото. Караваната на „Оргахим“ ще спре там в петък от 16:00 до 20:00 ч., събота между 10:30 и 18:30 ч. и в неделя от 10:30 до 14:30 ч., за да покаже на бургазлии и гостите на града красотата на модерния за годината цвят и как може да преобрази дома им.

Колко е трудно да избереш перфектния цвят за интериора?Всеки, който е решил да боядиса дори една стена в дома си знае колко сложна задача е това. Е, вече няма нужда от колебание, защото „Цветът“ отива в Бургас. Всеки ще бъде посрещнат с освежаваща напитка в специално създаден „Органик“ кът, а VR очила ще показват как би изглеждал интериор в цвят „Органик“ или в друг избран цвят. Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019-та година“. Лесно е – снимайте се пред специалната „Органик“ стена, качете снимката във Фейсбук с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим и спечелете страхотна награда, с която пътуванията Ви ще бъдат още по-приятни.

Бургас е вторият град от „Органик“ турнето на „Оргахим“. В началото на годината водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуствоопределиха цвета, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. Те избраха „Органик“ нюанс на зеленото. „Цветовете са навсякъде около нас, но не всеки може да си представи как те променят пространството.Затова цветът „тръгна“ на турне, за да покаже многобройните приложения на „Органик“ зеленото и начина да внесете стил в интериора и декорацията“, каза Емил Кунчев – маркетинг мениджър на „Оргахим“.

След Бургас, караваната на „Орахим“ ще продължи към София на 19-ти, 20-ти и 21-ви юли.

Събития

Свързани
Публикации