Официална пресконференция на Sofia Fashion Week SS 2019
Всички медии, които желаят, могат да заявят своите акредитации на пресконференцията на 20 март, от 11 часа

На 20.03 от 11 часа, в зала Витоша на х-л Маринела ще се проведе официалната пресконференция на SFW SS 2019. Организаторите ще разкрият много и интересни подробности за предстоящото издание на Седмицата на модата в София, както и за ексклузивния шоурум – Sofia Fashion Week Store, който за първи път ще предостави на гостите да закупят модели дрехи на дизайнерите и брандове участници в пролетно-лятното издание.

Четири български бранда – FEDE, IMANE, Djofra Fashion и Princess Fashion Studio ще бъдат част от марките и дизайнерите, който ще видите на пресконференцията.

Sofia Fashion Week Store ще работи на 26.03 от 21:00 до 18:00 часа на следващия ден ще бъдат изложени колекции на дизайнерите от откриващата първа вечер. Всяка вечер след приключване на модните ревюта, в шоурума ще можете да намерите моделите дрехи от подиума. Sofia Fashion Week Store ще работи до 30.03 до 18:00 часа.

Невероятен старт на Седмицата на модата ще дадат Goto Jewellery and Diamond с атрактивно музикално фешън шоу. Кадифения глас на Venzy ще разтопи сърцата на публиката през втората вечер, а Murda Boyz и Биляна Лазарова ще се развихрят на catwalk-а през третия ден от Sofia Fashion Week. По традиция Гала церемонията по закриването ще бъде открита с акробатично шоу на балет “Мегами”.

Всяка от тематичните вечери ще завърши с бляскаво афтър парти на територията на х-л Маринела.

Първата вечер ще се насладим на Bulgarian Evening with Tsveti from Expose. Втората вечер ще се потопим с атмосферата на Street Lounge Hotel Marinela, с ароматните наргилета на Hookah Heaven.

В една от най-модерните локации на столицата SASA Club ще събере почитателите на модата за едно избухващо парти след края на третата вечер от Седмицата на модата.

За финал на модната седмица, гала закриването ще се състои в перлата на нощтна София Megami Club. Ще отпразнуваме шеметно финала на Sofia Fashion Week SS 2019 и 3-ия рожден ден на Megami с неповторимата Преслава.

Очакваме ви!

Събития

Свързани
Публикации