Последният полет на Тръмп и Мелания
Бившият вече американски президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания отлетяха за последно с Air Force 1

Двамата напуснаха Белия дом, без да присъстват на инаугурацията на Байдън, и се отправиха към Палм Бийч, Флорида.

И както се случваше доста често по време на мандата на Тръмп, интернет избухна, заради роклята на съпругата му.

Мелания напусна Белия дом, облечена в стилен черен костюм – сако Chanel и рокля на Dolce&Gabbana, черни очила и хванала съпруга си за ръка.

На слизане от последния си полет на Air Force 1, Мелания се появи в шеметна рокля на Gucci, която интернет реши да направи viral, както обикновено.

Повечето коментари гласяха, че Мелания прилича на кофти домакиня от 70-те или че е свалила завесата от банята на Белия дом и си е ушила рокля… Истината е обаче, че смелият принт на роклята на Gucci, която е на зашеметяващата цена от $3,700 e за целители. И като че ли е символична. Почти погребалният аутфит на излитане и истинска парти рокля на кацане. Като че ли по време на полета е свалила товара на титлата Първа дама от плещите си. И е готова да се забавлява.

Мелания отнесе доста подигравки през годините, докато бе първа дама. Истината е обаче, че май потребителите в социалните мрежи я hate-ват заради съпруга ѝ, а не заради самата нея.

Независимо от политическите ходове и амбиции на Доналд Тръмп, Мелания се доказа като една от най-стилните и красиви жени, които са били стопанки на Белия дом.

А каквото и да облече го носи с финес. Не може да ѝ се отрече.

 

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации