Потопете се в света на Aggressor с Fashion Close Up

Дизайнерът Марияна Папаличева открехва завесата, за да ни покаже как се изработват едни от най-екстравагантните мъжки костюми в България

От иглата и конеца, през първия шеф и чак до последното копче, ще проследим процеса на изработка на мъжките костюми на Aggressor. Марияна Папаличева застава пред камерата на Code Fashion TV, за да разкаже за вдъхновението, работата и удоволствието от изработката на различния костюм.

Смел ли е българският мъж? Мъжът избрал Aggressor не може да остане незабелязан.

В новия епизод на Fashion Close Up разбираме и как се затваря цикъла около изработката на официални модели и най-тържествения ден в живота на една двойка – сватбата.

Очаквайте новия епизод на Fashion Close Up, за да се потопите в света на мъжката мода, вторник, 29.02, 19:30, само по Code Fashion TV.

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации