Пуделът Саша отново сред ВИП-гостите на Chanel
Кучето, което живее във Варна е сред любимците на Анна Дело Русо

Chanel представи последната колекция на Карл Лагерфелд сред алпийски декор в Гран пале в Париж. Преди началото на дефилето във френската столица се стече елитът на модния свят. Сред присъстващите се откроиха Ана Уинтур, Клaудия Шифър – една от музите на Карл Лагерфелд, както и актрисата Моника Белучи. По подиума сред дървени хижи и под сипещи се снежинки, преминаха Кара Делевин, актрисата Пенелопе Крус в бяла рокля и Кая Гербер.

Френският пудел Саша, който живее във Варна, присъства винаги на дефилетата на елитната модна къща.  Александра е домашния любимец на Светлана Хънт, която създаде Lucky Hunt Projects, истински оазис за приютяване и лечение на бездомните животни в България.

В началото на годината Саша засне ексклузивна фотосесия за благотворителния календар на Lucky Hunt. Екипът на българската фондация реализира този творчески проект, а всички средства от продажбата му отидоха за приютените животни.

Модната икона Анна Дел Русо не пропуска възможност да се снима с кучето от първи редна Chanel. Едно от най-влиятелните лица в съвременната модна индустрия заедно със Светлана Хънт вече работят по идеята за организирането на благотворителна вечеря, на която ще съберат влиятелни хора от света на шоубизнеса. Всички събрани средства ще отидат за спасяването на бездомни и малтретирани животни в нашата страна.

Още новини за дейността на Lucky Hunt Foundation може да научите от:

www.luckyhunt.org / Facebook / Instagram

ОЩЕ ЗА  LUCKY HUNT FOUNDATION:

Приютът към Lucky Hunt Foundation е основан през 2016 като затворено стопанство от тип 1, чиято основна задача е да кастрира/стерилизира кучета и да помага на бездомни, ранени четириноги в нужда. В нея работи квалифициран персонал от професионални ветеринарни лекари.

В клиниката се извършват до 10 кастрации на ден. Lucky Hunt Foundation е обширно пространство, където любимците живеят в домашна среда и не са затворени в клетка. В приюта са отглеждани стари и болни животни и такива със специални нужди.

Животни без постоянен дом са включени и в програмата „Lucky Hunt Virtual Adoption“. Тази хибридна форма на осиновяване се осъществява чрез уебсайт, който позволява да се осинови едно (или няколко) животни от всяка точка на планетата чрез лайф стрийм.

Фондацията на г-жа Светлана Хънт се разширява в Lucky Hunt Projects като работи по интересни и иновативни нови програми. Това я прави единствената по рода си в България.

Lucky Hunt Projects  е сертифицирана като отворено стопанство и ще може да кандидатства по европейски програми, както и да търси подкрепа от подобни организации в ЕС. Първата програма е наречена „Lucky Hunt Donkey Farm“. Фондацията има за цел да се грижи за породата „балкански“ магарета в България, да образова и информира хората за тяхната популация, която застрашително е намаляла.

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации