Звездните визии на сватбата на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис
Родни и световни ВИП гости уважиха най-щастливия ден на Цеци и Майкъл

Испанският град Ситжес се превърна в романтична приказка, където Цеци и Майкъл се врекоха един на друг. Феерия от стилни тоалети, блясък и красота изпълниха старинния каталунски замък, в който двамата влюбени си казаха ДА пред над 300 гости.

Под жаркото каталунско слънце, гостите се насладиха на разхлаждащо розе, в обстановка, която бе изпипана до последния детайл. Украса не липсваше, но определено бе достатъчно семпла, за да не засенчи грандиозната визия на булката. Цеци Красимирова изглеждаше ослепителна и влюбена, а гостите до един бяха спазили дрескода и протокола, и бяха заложили на елегантни, стилни тоалети. Дамите – с класически рокли до земята, а господата с костюми.

Цеци Красимирова блестеше в ръчно изработена haute couture рокля на родния топ дизайнер Евгения Борисова. Самата дизайнерка съще блестеше в стилна вечерна рокля, с небрежни къдрици и ефектен грим.

Сред гостите, освен кумата на двойката Вили Боршукова, виждаме и други известни българи като топ стилиста Стоян Апостолов-Стоянски. Той отдавна се грижи за стайлинга на Цеци Красимирова.

 

 

Кадрите от щастливото събитие са дело на Валерия Сиракова.

Събития

Свързани
Публикации