Световния бранд Sherri Hill ексклузивно на Summer Fashion Weekend
След броени дни стартирта дебютното издание на Summer Fashion Weekend, а там очакваме и ексклузивното представяне на световния лейбъл Sherri Hill

Сватбен център Брилянтин е единствения представител за Източна България на световния моден бранд Sherri Hill. Това е не просто марка, а емблема за висок стил и класа.

Неслучайно участието и представянето на една малка част от палитрата модели, които предлага Брилянтин, предизвикаха фурор на първото издание на Summer Fashion Weekend, организирано с любезното съдействие на домакините Братя Диневи. Топ дизайнера Sherri Hill съчетава всичко красиво в едно с елегантен дизайн и линия.

Използвайки най-модните тенденции, роклите на Sherri Hill са стилни, красиви и едновременно практични. Едно модно бижу вплело изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали Swarovski, пайети и перли.

С гордост Брилянтин заявяват,че много прекрасни дами от България и извън пределите й, притежават рокли закупени именно от тях. Смело можем да възкликнем -Да, Брилянтин е мястото, където съвременната, динамична дама по безапелационен начин пресъздава визия, съчетаваща елегантност, финес и звезден блясък.

Всяка истинска  дама докоснала се до Sherri Hill е убедена в безспорния финес и изумително и присъствие. Американски полъх с нежното усещане за жена, пресъздаваща красотата в най-висшето и измерение, трайно присъства в Бургас, благодарение на Сватбен център Брилянтин.

Мода

Свързани Публикации