Световни DJ сезнации пристигат в София
Само в рамките на 10 дни, в София ще пристигнат две от големите DJ хаус сезнации. Това са култовото дуо Crazibiza и абсолютният хит – Consoul trainin. Миксовете им буквално взривяват платформата YouTube, a изявите им на живо се планират за година напред.

Тази събота 16 март, с директен полет от Дубай зад пулта на Bedroom Premium club “каца” Consoul trainin. Псевдонимът му всъщност е съкращение на фразата: “Всичко, което усещаш в душата си, идва от звуците на DJ пулта.” Създателят на Take me to infinity и Obssesion е подготвил ексклузивен сет, а в шоуто ще вземат участие и двама виртуозни цигулари – DuoViolins. Изявата им в България е истинско постижение, поради натоварения им график. Точно, както и тази на момчетата от Crazibiza.

С над 150 клубни участия на година, за тях буквално не съществуват граници, държави и часова разлика. За първи път обаче в България ще бъдат част от DJ маратон, който започва на 22 март в Банско и завършва ден по-късно в София. Веднага след изявата си в Bedroom на 23 март, те отлитат за Маями. Следват Нова Зеландия, Китай, Хонк Конг, Южна Корея, Русия и Дубай.

Crazibiza се изкачва на музикалната сцена през 2012 и завладява света мигновено. Зад това име се крият двама унгарски музиканти с артистични псевдоними Tommyboy и Agebeat. Те имат собствено радио предаване, което всяка седмица достига до 200 000 слушатели в родната им Будапеща.

Събития

Свързани
Публикации