Силвестър Матеев – Силвър става собственик на дискотека е сърцето на Европа
Музикалната компания “Фентъзи Груп Медия” стартира ново начинание

Ново начинание, което е тясно свързано с музиката и музикалния шоубизнес, стартират от музикалната компания “Fantasy Group Media”. От фирмата ще управляват едно от най-добре развитите до момента места за хубава музика и забавления в столицата на Белгия, а именно Брюксел.

Оборотната дискотека в сърцето на Брюксел обновява името си и вече носи бързо запомнящото се “VIP FGM Club”.

Промените обаче не се отразиха само на името на клуба. Собственик на култовото заведение вече е шоуменът Силвестър Матеев-Силвър, който се впуска в това начинание с отворени обятия и много стимул.

В култото заведение гости ще бъдат не само поп-фолк изпълнители, а и R&B такива. Първата голяма звезда, която ще престъпи прага на Силвър е самият Азис, който ще гостува на 8-ми март.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации