„СкандаУ Хайвера Tour“ в Габрово – много повече от концерт
Първият концерт от турнето на група СкандаУ „СкандаУ Хайвера Tour“ в Габрово вече е факт.

С незабравима емоция, енергия и чувство сцената изпълниха Тото и Лъчо, Светлин Къслев и бендът на СкандаУ – Радо, Ники, Чери и Щерион, Део, Лео и Играта, Toshey и Кристиана Асенова, Калоян Димитров – Балан, Атанас Колев, Пело Кръстев, Руди, Дули и Кукушев, Зипо и Слаш, Павел и Ицака, Кристиян Чарли Танев, DJ Mati и красивият балет на СкандаУ.

Освен гост изпълнителите, в концерта изненадващо се включиха и три бъдещи сладки звезди – близнаците на Лео Бианки – Николо и Матия и Габо Родригес, който е брат на Тото. Малчуганите показаха завидни танцувални и певчески умения още от сега, а появяването им на сцената взриви публиката.

Макар да бе пуснато  едва дни преди концерта, новото парче на СкандаУ „Рабмо“ се знаеше наизуст и цялата зала пееше заедно с Тото и Лъчо. Това, обаче, никак не ни изненада, имайки предвид, че същото се случи и със „Спомен от рана“ в Арена Армеец, но определено зарадва всички.

„СкандаУ Богове“ неуморно скандираше публиката от началото до края след всяка песен. Всички танцуваха, пееха с тях и плачеха.

„Много над Армеец беше нивото тази вечер. Не знам на какво се дължи, но такава сила усетих, която никога не съм усещал преди. Дали защото вече сме го правили веднъж…, но всички бяхме на макс и се раздадохме до край“ – сподели Чери, след като слезе от сцената.

Имаше любов, имаше заряд, имаше нещо във въздуха, имаше някаква магия в Габрово.

За същата емоция могат да се готвят Шумен, Варна, Русе и Пловдив, като на концерта в Шумен ще бъде представена и още една нова песен, която оттук – нататък винаги ще вдига адреналина до финални честоти.

Билети за турнето има в мрежата на Eventim в цялата страна, на касите на залите в съответните градове, на бензиностанции ОMV, в магазини Технополис, Българските пощи и в Grabo.bg.
Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация. Един придружител може да доведе три деца. Всички под 8 г. влизат безплатно и ползват едно място с придружител.

Снимки: Светозар Гатев

Събития

Свързани
Публикации