Смела сватбена мода от Princess Fashion Studio: Тенденции 2019
Сватбата е специален ден в живота на всяка жена. Момент, в който всяка жена демонстрира своята индивидуалност, характер, стил и предпочитания. Именно поради този факт изборът и темата в сватбения ден са едни от най-важните компоненти за протичането едно съвършено събитие

Една сватба може да предизвика истинска експлозия от чувства, както направи с нас последният проект на Сватбена агенция „Диаманти“ и модна къща Princess Fashion Studio, които представиха най-новите модели на бранда и водещите тенденции в сватбената декорация този сезон на най-търсената сватбена агенция у нас.

Потапяме се в една истинска зимна приказка, където булките демонстрират очарованието на сезона с нетипични сватбени рокли. Във фокус на колекцията виждаме модели с богатство от волани от тюл, допринасящ за една неотразима визия. Леки и въздушни, моделите с богатство от тюл са едни от най-ярките и ефектни предложения този сезон.

Обръщайки поглед към вечната класика, виждаме един изключително модерен прочит на класическата сватбена визия. Модели подчертани от топли и красиви яки с косъм, галещи тялото и придаващи контраст на сватбената рокля.

Дизайнерските модели от новата колекция на Princess Fashion Studio са ръчно декорирани с пера от марабу, камъни и кристали, кореспондиращи отлично с елегантните декорации на сватбената агенция.

Мода

Свързани Публикации