Състоя се и 19-ият Виенски бал
Ежегодният Виенски бал се състоя за 19-ти пореден път под патронажа на столичния кмет Йорданка Фандъкова, кмета на община Виена – Михаел Лудвиг и посланика на Република Австрия в България – Андреа Вике.

Бляскавото събитие се проведе този уикенд в хотел Маринела, гр. София. Негови гости бяха много звезди, бизнесмени и политици, сред които министърът на туризма Николина Ангелкова, дизайнерът София Борисова, Биляна Тончева, Весела Барбукова, Цвети Разложка и други.

Както повелява традицията, начало на приказната вечер сложиха 100 подбрани от гимназиите в София дебютанти, които в продължение на 3 месеца са разучавали стъпките на валса. За хубавото настроение през остатъка от вечерта отговаряха Мариана Арсенова, Николай Моцов и Тереза Бракалова, а за вкусната храна – дошлият от Виена шеф Готфрид Ганстерер.

Гостите надхвърлящи 350 души, както и многото участници в програмата успешно допринесоха за благотворителната кауза на вечерта. Със средствата събрани чрез аукцион за ценни произведения на изкуството и благотворителна томбола, тазгодишният бал ще подпомогне сдружение “Асоциация “Аутизъм” и Университетската болница по ортопедия в София “Проф. Б. Бойчев”.

Както всяка година събитието ни пренесе в атмосфера в стил “Холивуд” и вдъхнови с пищните тоалети на присъстващите звезди. Ето и някои от най-интересните визии за вечерта:

Цвети Разложка в рокля на Princess Fashion Studio, с грим и прическа от Code Beauty

ослепителни както винаги бяха и Соня Атанасова и Силвана Данаилова от Princess Fashion Studio

с кралска визия в кралско синьо бе собственикът на HiLife Роксана Рок

незабелязани не останаха и Виктория Кесаровска с блестящ тоалет и в блесяща форма, както и бизнесдамата Ваня Ламбева с безупречна прическа от Code Beauty и рокля в нежно розово

с пленителна рокля впечатли и красавицата Милена Шаркова

с пищните си тоалети в перфектен тон със събитието бяха и Биляна Тончева в дизайн на Стоян Радичев, Весела Барбукова и Мая Косева

министърът на туризма Николина Ангелкова бе заложила на изискана, семпла рокля в пастелен нюанс

съвършена елегантност постигна и дизайнерът София Борисова в пищна черна рокля

Йорданка Фандъкова за проеден път доказа своя усет за мода с изискана рокля по дизайн на София Борисова; семпла елегантност излъчваше и костюма на Румен Ралчев

вниманието ни грабнаха и визиите на модния редактор Пепа Кънева и мисиската Елена Караколева

Снимки: Facebook, HiLife

Събития

Свързани
Публикации